با همکاری مدیریت همکاری های علمی بین المللی دانشگاه علامه طباطبائی؛ سلسله کارگاه­ های مرکز توسعه سلامت روان مهاجر برگزار ­شد

سلسله کارگاه­های آموزشی در موضوعات مختلف روان­شناسی، علوم تربیتی و مشاوره برای مهاجران افغان با همکاری و مشارکت دانشگاه علامه طباطبائی و مرکز توسعه سلامت روان مهاجر و شهرداری تهران برگزار شد.

به گزارش مدیریت همکاری های علمی بین­ المللی دانشگاه، این کارگاه های آموزشی براساس قرارداد منعقد شده میان دانشگاه علامه طباطبائی و مرکز توسعه سلامت روان شهرداری تهران با هدف توانمند سازی و ارائه خدمات مشاوره و روان­شناختی به مهاجران افغان برگزار شد.

این دوره از کارگاه­های آموزشی 10 کارگاه با عنوان های: مهارت فرزند پروری، آینده کودکان­مان را می­سازیم، مهارت های پیش از ازدواج، مهارت­های ارتباطی در خانواده، مهارت­های مدیریت استرس در نوجوانان، مهارت­های ارتباط موثر و نیز هنر گفتگو در خانواده در شهر تهران و قم برگزار شد.

“مرکز توسعه سلامت روان مهاجر”، اولین مرکز مشاوره و ارائه خدمات روان­شناختی ویژه­ ی مهاجرین افعانستانی در ایران است که از سال ۱۳۹۸ با مشارکت دانشگاه علامه طباطبائی، اداره سلامت شهرداری تهران و کانون علمی – فرهنگی نخبگان افغانستان، فعالیت­های خود را در منطقه 20 شهرداری تهران شروع کرده است. دومین دفتر این مرکز در شهر قم و سومین آن در کلان­شهر مشهد با مدیریت دانشگاه علامه طباطبائی راه اندازی گردیده است.

ویژگی مهم مرکز مهاجر این است که تمام فعالیت­های آن از برنامه­ریزی و مدیریت تا ارائه انواع خدمات روان­شناختی، توسط دانش­آموختگان مهاجر افغانستانی و حمایت علمی و دانشگاهی آن از طریق دانشگاه علامه طباطبائی انجام می گیرد.

قابل ذکر است که از ابتدای سال جاری تعداد 10 کارگاه آموزش عمومی در حوزه روان­شناسی در شهرهای تهران، قم، مشهد، اصفهان، ورامین و کرج در حال برگزاری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *